MENÜ
 • Demi Moore vissza akarja kapni Ashton Kutchert

  Demi állítólag teljes mértékben Ashton megszállottja, újra vele akar lenni. Még a férfi új barátnőjének létezéséről sem akar tudomást venni a színésznő.

  Frissnek és megfiatalodottnak tűnt, miután kiengedték a rehabról még a hónap elején. A legújabb hírek szerint nehezen viseli a kezelés befejeztét, most pedig vissza szeretné szerezni elidegenült férjét. Szakításuk okául nem mást jelöltek meg, mint Ashton hűtlenségét, mely aztán Demi rohamos fogyásához és kórházba kerüléséhez is vezetett.

  Most a 49 éves színésznő barátai aggódnak, hogy visszatér arra az útra, újra szemet vett Ashtonra. Egyikük azt mondta a Grazia magazinnak, hogy Demi lelki békéje most csak férjén áll, és azon, hogy válaszol-e üzeneteire és hívásaira. Ha nem teszi, kiborulhat.
  – Bár nem ismeri el, de vissza akarja szerezni a férjét, teljesen a megszállottja lett.

  Állítása szerint önmaga ellenségévé vált a barátnője, teljesen kikelt magából Ashton látogatása után a rehabon. Már pár hete ígérte neki, amikor végre rávette magát. Várható volt, hogy Demi ki fog borulni, a viszonylag nyugodtból egészen szorongóvá, idegessé vált.

  Azt sem akarja tudomásul venni a színésznő, hogy Ashtonnak már új kapcsolata van, Lorene Scafaria, azután, hogy már nyilvánosan is megjelentek együtt március 3-án Los Angelesben. Állítólag Demi nem sokat tud Lorene-ről, hiszen a rehab alatt elszigetelték a médiától, de rendszeresen váltottak üzeneteket Ashtonnal.

  Tagadásban él, nem hiszi el, hogy férje már másik nővel lenne, alig várja, hogy találkozhasson vele. A kapcsolatot még nem erősítették meg hivatalosan, sőt a Két pasi meg egy kicsi sajtósa szerint kizárólag barátok.

  Demit a közönség kórházba kerülése óta kiengedésekor látta először. Még januárban szállították kórházba, ájulás és roham miatt. Okául kéjgázt jelöltek meg, a színésznő a segélyhívás hangfelvétele szerint rázkódott. A színésznő akkor kezdett aggodalmat kelteni, amikor rohamosan elkezdett fogyni szakításuk után.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon