MENÜ
 • Demi Lovato megtörte a csendet

  Itt az első hivatalos nyilatkozat az énekesnő túladagolása óta

  Demi Lovato üzent rajongóinak! Az énekesnő, akit július 24-én feltehetőleg heroin-túladagolással szállítottak kórházba, tizenegy napig tartó csend után visszatért közösségi platformjaira. Demi egy közleményben erősítette meg a híreszteléseket, miszerint ismét rehabilitációs központba vonul, hogy harcoljon kiújult függőségei ellen.

  “Mindig nyitott voltam a függőségemet illetően. Amit megtanultam, az az, hogy ez a betegség nem tűnik, vagy fakul el az idő múlásával. Folytatnom kell a küzdelmet, ami még nem ért véget” – áll a nyilatkozatban, amiben köszönetet mondott rajongóinak, családjának és kezelőorvosainak.

  “Most időre van szükségem, hogy meggyógyuljak és a józanságomra és a felépülésemre koncentráljak. Soha nem fogom elfelejteni a szeretetet, amit tőletek kaptam, és alig várom a napot, amikor kimondhatom, hogy kijutottam a másik oldalon. Harcolni fogok.”

  A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

  Demi, aki már évek óta nyíltan vállalta a bipoláris depresszió, evészavarok, önbántalmazás, valamint alkohol- és drogfüggőség ellen folytatott harcát, idén márciusban pedig egy koncertjén ünnepelte józanságának hatodik évfordulóját, túladagolása előtt néhány héttel dalban vallott visszaeséséről.

  Forrás: Instagram

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja