MENÜ
 • Daniel Radcliffe és a melegházasság

  Daniel Radcliffe mindig is a melegek támogatója volt. A fekete ruhás nő című film színésze újra megszólalt az ügy miatt, felhívva a figyelmet arra, hogy a meleg tinédzserek egyre terjedő öngyilkossági hulláma mennyire borzasztó.

  – Nem meglepő, amikor ennyire elérhető a támadások áldozata – magyarázta a brit Attitude magazinnak – Régen a nap végén legalább meg lehetett szabadulni tőlük, most azonban megtalálnak, ha akarod, ha nem: mobiltelefonon, Facebookon, Twitteren, egyszerűen borzasztó!

  Már számtalanszor beszélt a melegjogokról, több interjúban is – lévén, hogy a Trevor Project részese, egy nonprofit szervezeté, mely a ifjú szexuális kisebbségek támogatását tűzte ki céljául. Arra bátorítja az embereket, hogy ne úgy gondoljanak egymásra, mint heteróra vagy melegre, hanem úgy, mint emberekre.

  – Segítsünk a másikon, ha baj van!

  Ez azt is jelenti, hogy kiáll a melegházasság gondolata mellett és van pár jó indoka is arra, hogy miért kellene törvényesnek lennie: – Gyerekként ránézel a szüleidre, akik házasok, aztán ott van egy meleg pár, akik ugyanannyi ideje élnek kapcsolatban, mégsem házasodhatnak össze, mert a kapcsolatuk nem ugyanolyan – nyilatkozta. – Igen, a meleg házasság szimbólikus áldás egy kapcsolatra, de ami sokkal fontosabb: átadni az egyenlőség alapvető üzenetét. A melegeknek a jog minden területén egyenlőeknek kellene lenniük.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon