MENÜ
 • Csobot Adél: „Szeretem, amikor én készíthetem el Bence kávéját”

  Kulisszatitkok ismert párok mindennapjaiból

  Gyengéd érintés, kedves szavak vagy egy apró figyelmesség? Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél és Debreczeni Zita már megtalálták a boldogságot, a JOY Social Media Award versenyének #szerelmesvagyok kategória jelöltjeiként pedig elárultak néhány apró titkot is romantikus hétköznapjaikról.

   

  Debreczeni Zita és Gianni Annoni több, mint kilenc éves barátságot tudhat maga mögött, a szerelem azonban két és fél éve talált rájuk. A fotós és az olasz gasztro guru számára nem kevés szervezést igényel, hogy közös időt tölthessenek együtt. „Nagyon kevés idő marad kettőnkre, de annak a kevésnek is nagyon tudunk örülni. Ha van egy szabad hétvégénk szeretünk elmenni moziba és enni valami finomat. De azt is nagyon élvezzük, ha akár csak a nap végén tudunk egy kicsit közösen DVD-zni. Húsvétkor például Harry Potter maratont tartottunk otthon és megnéztük az összes filmet, mert én még nem láttam” – mesélte Zita.

   

  Csobot Adél és Istenes Bence fiatal, lendületes szülőként bizonyítják be, hogyan lehet egyszerre sikeres karriert és harmonikus családot építeni. Bár az ő mindennapjaikra is leginkább a pörgés jellemző, igyekeznek minél több közös programot csempészni életükbe, de apró figyelmességekkel is szívesen meglepik egymást a hétköznapokban. „Nagyon szeretem azokat a napokat, amikor én készíthetem el Bence reggeli kávéját, mert ez azt jelenti, hogy közösen kezdhetjük a napot.” – árulta el Adél, aki azt is elmondta, kapcsolatukban a rövid, de közös pillanatok megélése is nagyon fontos számukra. „Bence annak ellenére, hogy imád bohóckodni, igazán figyelmes tud lenni és a meglepetések terén sem kell félteni. Az egyik szülinapomon például egy vidéki fellépés közben a színpadon köszöntött fel több száz ember előtt” – emlékezett vissza Adél.

  A JOY Social Media Award kategóriák jelöltjeire a https://www.joy.hu/sma/ linken szavazhatnak az olvasók június 1-ig.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Demi Lovato megtörte a csendet

  Bulvár
  aug. 5., vasárnap

  Varga Viktor gyermekké vált + videó

  Bulvár
  Júl. 25., szerda

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Parov Stelar exkluzív interjút adott a Szigeten

  Mixernek állt a Sziget egykori szépsége

  Íme a Sziget VIP wc kiállítása