MENÜ
 • Chips, pizza, hamburger: kizárólag ezt eszi a brit lány

  Faye Campbellről egyáltalán nem mondható el, hogy az egészséges táplálkozás híve. Tizenhat éve ugyanis csakis egészségtelen kajákat eszik, ehhez képest még csak el sem hízott.

  A 21 éves Faye Campbell gyermekkora óta szenved refluxbetegségben, emiatt pedig nem képes zöldséget és gyümölcsöt enni. Campbell négy-öt éves koráig csak tejet ivott, majd miután kipróbálta a sült krumplit, tizenöt éves koráig szinte csak azt ette.

  “Ha csak egy gyümölcsre vagy zöldségre gondolok, fizi­kailag is rosszul leszek, felgyorsul a szívverésem, olyan, mintha rohamot kapnék. Ha anyu valamilyen zöldséget készít, ki kell mennem a lakásból” – nyilatkozta a lány.

  pizza

  Igazi kalória bomba

  A lány betegsége csak annyit “javult”, hogy a chips mellett most már a gyorséttermi menükre is rákattant, így jelenleg a pizza, a hamburger és a bolti melegszendvics alkotja az étrendjét. A gyümölcsök ízét kizárólag cukrozott szénsavas üdítőitalok formájában tudja elviselni.

  “Jelenleg minden randevúm egy gyorsétteremben ér véget, így a szerelmi életem sincs rendben. Szeretnék egyszer bemenni egy étterembe, és bármit választani az étlapról anélkül, hogy rosszul lennék. Addig még hosszú út vár rám, így sajnos marad a silány koszt” – tette hozzá a lány, akit betegsége ellenére nővére, Lauren borzasztóan irigyel, mivel hiába a rengeteg egészségtelen étel, Faye így is mindössze 57 kiló, a kórházi leletei pedig tökéletesek.

  Egyébként a britek fele szenved valamilyen fajta fóbiában. Nem rég írtunk egy másik zöldségundorral küzdő hölgyről, aki ráadásul vegetáriánus, az anyukáról, aki bábfiguráktól retteg, a fiatal lányról, aki a belmagasságtól kap frászt, illetve ami még ennél is furább (és viccesebb is), az a hölgy, aki egyszerűen képtelen ráülni a wc-re, mert attól tart, hogy az megeszi őt

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Kulisszatitkok Luxus Vivien esküvőjéről

  Exkluzív interjút adott az EFOTT-on John Newman

  Elstartolt a Campus Fesztivál