MENÜ
 • Brazil péniszre vágyott Kesha

  Brazíliában mesélt a szexről

  Az énekesnő úgy kezdte az interjút, hogy személyes, magánjellegű dolgokról nem szeretne beszélni. Ennek ellenére mégis kinyitotta a száját, mert úgy gondolta, hogy a szexről beszélhet. A rajongói már tudják Kesháról, hogy mennyire odavan az intim dolgokért, de beszélni még inkább szeret róluk. Gold Trans Am című száma például a vaginájáról szól, és az arany verdájában való kalandjáról. A Supernatural című számot a szellemmel való szeretkezése ihlette, a Blah Blah Blah pedig egy megalázó “kalandról” szól, ami valójában meg sem történt. Egy ottani tv-nek elárulta, hogy mennyire kíváncsi a brazil férfiak péniszére.

  keshab2

  Imádom Brazíliát. Imádom a szokásaikat és az itteni férfiakat. Örülnék, ha valaki mutatna nekem egy hatalmas brazil péniszt.” -mondta lelkesen az énekesnő, annak ellenére, hogy barátja van, akivel hosszú hónapok óta boldog párkapcsolatban él. 

  keshab1

  A brazil turnéján a Blah Blah Blah című száma alatt felkérte a rajongókat, hogy vegyék elő a szerszámukat és mutassák meg neki, hogy milyen egy igazi brazil hímvessző. Ezek után áttért egy másik erotikusabb témára, amiben egy személyes történetet írt le. A koncertjei alatt megesett párszor, amikor elmesélte a rajongóinak, hogy milyen megalázó helyzetbe került, amikor egy “töketlen” srác lekoptatta őt. Az interjú során a szerkesztőségnek is részletezte ezt:

  keshab3

  A Blah Blah Blah számom egy srácról szól, akivel meztelenkedni akartam. Semmi mást, csak egy kalandot. De azt hajtogatta, hogy “Ne, bébi. Ezt most ne.” Azt mondtam neki, hogy vedd le a nadrágot édes, és fogd be a szád. Szóval ott ültem az ágyon, készen arra, hogy rávessem magam a csávóra, és annyit mondott: “Várj. Nem beszélgethetnénk inkább?” Ez most komoly? Gondoltam magamban. Ki akar beszélgetni a szex helyett? Hát nem ez a lány…” -árulkodott Kesha, teljesen közvetlenül.

  Az nem derült ki, hogy sikerült-e teljesítenie a vágyát, és látott-e brazil péniszt, vagy sem?!

  Kesha Hungary

  Karácsony Dávid

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon