MENÜ
 • Botrány: videóra vették a vetkőző stewardesseket

  Alaposan kiverte a biztosítékot két brit légi-utaskísérő, akik vetkőzni kezdtek és egymást paskolgatták egy neten keringő buja felvételen. A légitársaság vizsgálatot indított az ügyben.

  A British Airways szokatlan botránytól volt hangos a napokban. Futótűzként terjed a neten egy videó a brit légitársaság két csinos légiutas-­kísérőjéről, amint erotikus vetkőzést mutatnak be. A nyolcperces felvételen egy stewardess fehérneműre vetkőzteti kolléganőjét, majd vízzel locsolja a testét.

  A képsorokat egy szállodában rögzítették, ahol a szexi lányok két repülés között töltötték pihenőidejüket – láthatóan kissé spiccesen. Bár a hölgyek nem munkaidőben tartotta a kis bemutatót, a légitársaság vizsgálatot indított az ügyben.

  Egyelőre azonban nem tudni, kik lehetnek a film szereplői. A társaság alkalmazottai mindenesetre élvezik a botrányt. Egy pilóta például ezt a megjegyzést fűzte a ­videó­hoz: “Eszembe juttatja, hogy miért is lettem pilóta.”

  Még több botrányért olvass a Hitler jelmezben megjelenő kisiskolásról, a 12 éves diákját megrontó tanárnőről, és persze a sztárok világa is tartogat jócskán ilyen sztorikat, pl. hallottad már, hogyan sikerült kitiltatnia magát Russel Brandnek a GQ Awards afterpartijáról?

  (Forrás: Telegraph)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  Bulvár
  máj. 26., kedd

  Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

  Bulvár
  máj. 21., csütörtök

  Legyél önkéntes pótunoka!

  Bulvár
  ápr. 22., szerda

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  A hír, amit sosem akartunk volna megkapni

  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál

  Négy fal a nagyvilág