MENÜ
 • Börtön és a csillagjegyek

  Van- összefüggés a börtönbe kerülési valószínűség és a csillagjegyek között? Erre a kérdésre keresték a választ Kanadában, mikor az egyik rendőrségen kutatásba fogtak. Eredményeik meglepőek lettek.

  Még a legtöbb asztrológus is úgy tartja, a 12 állatövi csillagjegyre nem túl ildomos messzemenő következtetéseket levonni. A Chathman-Kent megyei rendőrségen viszont nem így gondolták, ezért is végeztek el egy kisebb kutatást és elemzést arra vonatkoztatva, hogy van-e összefüggés a csillagjegy és a börtönbe kerülési valószínűség között. A lelkes rendőrök 1986 letartóztatott adatait vizsgálták és eredményeik szerint a csillagjegyek szerinti eloszlás nem tökéletes, így arra a következtetésre jutottak, hogy egy- egy csillagjegy szülötteinek nagyobb a az esélyük a börtönbe kerülésre.

  Eredményeikben a kos jegyében születettek kerültek legnagyobb számba a letartóztatottak köré a nyilas jegyűek pedig a legkevesebb számban. A kutatás eredménye a keményvonalas horoszkóp hívőket mozgatta meg leginkább, a többi asztrológus viszont nem találta elég meggyőzőnek a kísérletet. A hozzászólok azzal támasztották alá meggyőződésüket, hogy a kos jegyében születettek alapvetően forróbb fejűeknek vannak kikiáltva. Az Inquisitr hírportálon pedig azt írták, hogy lehet valami a kutatásban, hisz Hitler és Celine Dion is ebben a jegyben született.

  Forrás: Index

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon