MENÜ
 • Bochkor helyben elégtételt vett volna

  Hatalmas önmegtartóztatásról tett tanúbizonyságot Lőrincz Viktor birkózónk, amikor elvették tőle az olimpiai bronzot – derült ki a Music FM Önindító című adásából. Az is kiderült, hogy Bochkor nem bírta volna megállni, hogy nem menjen neki a bírónak.

  Lőrincz Viktor volt a vendége Bochkoréknak az Önindítóban, a műsorvezetők abból az alkalomból faggatták a sportolót, hogy a Magyar Birkózószövetség végül is bronzérmesnek könyvelte el Viktort és ezt megpecsételve át is utalták neki az 5. és 3. hely közötti összeget. Bocsiékat persze az egész történet lelki háttere érdekelte, arról faggatták Viktort, mit érzett, amikor a bíró ellene döntött. „Lejöttem a szőnyegről és mondanom sem kell, mit műveltem volna azzal a szimpatikus úriemberrel és a társaival, de muszáj ilyenkor fékezni magát az embernek” – vallott érzelmeiről Bochkoréknak a sportember, aki arról is mesélt, hogy azóta újra összehozta a sors azzal a bíróval, aki őt elejtette a bronzéremtől „Mondanom se kell, hogy kicsit átéltem újra azt, ami Rióban történt” – mesélte a Viktor.

  Bocsiék arról is faggatták a birkózót, hogy vajon kinek kedveztek azzal, hogy a magyar sportolót elkaszálták. Persze erre konkrét válasz nincs, de néhány összefüggés kiderült, miért a német birkózót hozták ki Rióban Viktor ellen. „Az orosz vonal rendkívül erős, de azt tudni kell, hogy a főbíró, aki a bírók felett áll, az német” – mutatott rá Viktor. „Innentől ki lehet találni, hogy esetleg a bírók is hova hajlanának.” Persze hogy valójában mi történt, azt Viktor sem tudja, de arról beszámolt, hogy két bíró is bejelentette az olimpia után, hogy „nem fognak ezentúl felső utasításra bíráskodni” – ami elég beszédes lehet. Bármi történt is, Viktor igazi sportemberhez méltóan készül a további versenyeire és megcélozza a tokiói olimpiát  – erről beszélt Bochkoréknak, aki viszont teljesen kiakadt a történteken és csak ennyit mondott rádiós társainak „Fogjatok vissza, ha birkózó akarnék lenni, nem bírnám ezt az idegharcot”, hozzátéve, hogy ő akár neki is ment volna a bírónak.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Indul a 6. MOL Nagyon Balaton! -Íme a részletes tudnivalók-

  Heti Horoszkóp – Május 21-27.

  Exkluzív interjú Szent-Györgyi Albert feleségével