MENÜ
 • Biebernek nem sikerült a szökés – hát kidobták!

  Hihetetlen! Valakinek sikerült kínos helyzetbe hoznia az énekest, aki most kora miatt kényszerült elhagyni egy klubbot - mindenki szeme láttára.

  Bár Bécsben már kitiltották Európa egyik legmenőbb klubjából, a kanadai énekes most megint átélhette, milyen az, ha valaki nem önként hagy el egy szórakozóhelyet. Bieber Toxic Luau tengerparti rendezvényén akart mulatni, de mivel még nem töltötte be a 21 évet, este hétkor az amerikai törvények szerint távoznia kellett. Állítólag vérvörös fejjel.

  Nem véletlenül. az előzőleges tiltás után ugyanis Justin próbát tett arra, hogy beszökjön a rendezvényre a hátsó kapun keresztül, viszont ez sem jött össze, mivel a The Game nevű lemezlovas nyakon csípte az énekest.

  A The Sunnak így nyilatkozott az egyik bennfentes:

  “Valaki még a délután megjelent Justin csapatából, hogy elmondja, az énekes meg fog jelenni a rendezvényen. A klub viszont felvilágosította, hogy erről szó sem lehet, mivel Bieber még nem múlt el 21 éves. Bieber viszont így is megjelent és a hátsó ajtón próbált besurranni. Ezt viszont meg The Game, aki pont a mikrofonnál volt és belekiabálta, hogy Justin éppen próbál beszökni. Ezt aztán meglátták a biztonságiak is és azonnal kivezették Nagyon zavarban volt.”

  Másnap Bieber Twitterére ki is rakott egy romantikus képet az idő múlásáról, “Azt hiszem mindenki felnő egyszer” címmel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja