MENÜ
 • Biebernek nem sikerült a szökés – hát kidobták!

  Hihetetlen! Valakinek sikerült kínos helyzetbe hoznia az énekest, aki most kora miatt kényszerült elhagyni egy klubbot - mindenki szeme láttára.

  Bár Bécsben már kitiltották Európa egyik legmenőbb klubjából, a kanadai énekes most megint átélhette, milyen az, ha valaki nem önként hagy el egy szórakozóhelyet. Bieber Toxic Luau tengerparti rendezvényén akart mulatni, de mivel még nem töltötte be a 21 évet, este hétkor az amerikai törvények szerint távoznia kellett. Állítólag vérvörös fejjel.

  Nem véletlenül. az előzőleges tiltás után ugyanis Justin próbát tett arra, hogy beszökjön a rendezvényre a hátsó kapun keresztül, viszont ez sem jött össze, mivel a The Game nevű lemezlovas nyakon csípte az énekest.

  A The Sunnak így nyilatkozott az egyik bennfentes:

  “Valaki még a délután megjelent Justin csapatából, hogy elmondja, az énekes meg fog jelenni a rendezvényen. A klub viszont felvilágosította, hogy erről szó sem lehet, mivel Bieber még nem múlt el 21 éves. Bieber viszont így is megjelent és a hátsó ajtón próbált besurranni. Ezt viszont meg The Game, aki pont a mikrofonnál volt és belekiabálta, hogy Justin éppen próbál beszökni. Ezt aztán meglátták a biztonságiak is és azonnal kivezették Nagyon zavarban volt.”

  Másnap Bieber Twitterére ki is rakott egy romantikus képet az idő múlásáról, “Azt hiszem mindenki felnő egyszer” címmel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Demi Lovato megtörte a csendet

  Bulvár
  aug. 5., vasárnap

  Varga Viktor gyermekké vált + videó

  Bulvár
  Júl. 25., szerda

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Parov Stelar exkluzív interjút adott a Szigeten

  Mixernek állt a Sziget egykori szépsége

  Íme a Sziget VIP wc kiállítása