MENÜ
 • Beyoncé 500 millióért zsűrizhet

  Simon Cowell ötszáz millió dollárt ajánlott az énekesnőnek, hogy legyen az X Factor egyik zsűritagja öt éven át. Beyoncé hajlik rá, hogy elfogadja a száztíz milliárd forintnak megfelelő összeget.

  Miután Cowell két zsűritagjától is megvált, Paula Abdultól és Nicole Scherzingertől, elég kézenfekvő, hogy új emberekre van szüksége. A pletykák szerint állítólag már megkereste Mariah Carey-t, azonban nem járt szerencsével. Most pedig Beyoncé-n a sor.

  Mivel a tehetségkutatók atyja szeret biztosra menni, így egy nehezen visszautasítható ajánlatott tett: állítólag évadonként százmillió dollárt ígért az énekesnőnek, ha aláír egy öt éves szerződést. Beyoncé így összesen ötszáz millió dollárt, azaz több mint száztíz milliárd forintot keresne. Ráadásul az énekesnő múlt hónapban adott életet kislányának, Blue Ivy-nak, és hajlik rá, hogy elfogadja a felkérést, mert így minél kevesebb időt kellene az otthontól távol töltenie.

  „Beyoncé megfogadta, hogy ha gyermeke születik, nem fogja hosszú időre magára hagyni. Tehát, amíg Blue Ivy elég idős nem lesz ahhoz, hogy a mamájával utazgasson, addig szinte kizárt, hogy Beyoncé például világkörüli turnéra menjen. Az X Factor viszont helyben van, nem járna annyira sok elfoglaltsággal, viszont azzal a pénzzel ő és Jay-Z már elérnék a milliárd dolláros vagyont!” – mondta el az énekesnő egyik ismerőse.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon