MENÜ
 • Bemutatkozott az iPhone 5

  Az új generációs készülék teljes egészében üvegből és alumíniumból készült, 7.6 milliméteres vastagságával "a világ legvékonyabb okos-telefonjaként" lett aposztrofálva.

  A világ nem elhanyagolható része már-már tűkön ülve várta ezt a pillanatot. Az Apple egy san franciscoi sajtótájékoztatón tegnap hivatalosan is bemutatta legújabb gyermekét, az iPhone 5-öt. Az új generációs készülék teljes egészében üvegből és alumíniumból készült, 7.6 milliméteres vastagságával “a világ legvékonyabb okos-telefonjaként” lett aposztrofálva.

  112 grammos súlyával húsz százalékkal könnyebb, mint bátyja, az iPhone 4S. A terjengő hírek is igaznak bizonyultak, képernyője ugyanis 326 pixeles, amely 1136 x 640-es felbontásra képes. Az Apple olyan applikációi, mint az iWork, vagy az iPhoto pedig optimalizálva lettek a nagyobb képernyőre.

  Ezen felül a képernyő 44%-kal jobb szín-szaturációt biztosít elődjénél. Javítva lett a készülék töltöttsége is, nyolc órányi beszélgetést, tíz órányi videózást és negyven órányi zenehallgatást fog kibírni egy töltéssel. Komoly fejlesztéseket hajtottak végre a kamerában is, amely mostantól HD minőségű felvételeket készít majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon