MENÜ
 • Bejelentették az MTV Movie Awards első fellépőjét

  Megvan a filmes díjkiosztó első minikoncertjének előadója

  Pete Wentz Grammy-jelölt rockegyüttese, a Fall Out Boy április 12-én különleges színpadi produkciót nyújt az MTV saját filmes díjátadója, a 2015-ös MTV Movie Awards közönségének – jelentette be a tévécsatorna.

  mtvmalogo

  A 2001-ben alakult zenekar oszlopos tagja a Rolling Stone magazinnak árult el bővebb részleteket a készülő minikoncerttel kapcsolatos terveikről: “Kipróbálunk valami nagyon nagyot, remélhetőleg meg tudunk győzni valakit, hogy csatlakozzon hozzánk a színpadon. Az előző díjátadókon, amiken részt vettünk, mindig nagyszerű volt a látványvilág” – nyilatkozta Pete Wentz, majd elmondta, hogy performanszuk közben, aminek keretein belül januárban megjelent hatodik nagylemezük egyik szerzeményét adják elő, filmszerű élményben lesz részük a rajongóknak.

  fob

  A sajtókonferencián továbbá nyilvánosságra került a hír, miszerint a díjkiosztó ceremónián az új Bosszúállok-film eddig sosem látott ízelítője mellett egy másik sikeres alkotás folytatásának trailerét láthatják a nézők. A Tökéletes hang szereplői, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp és Hailee Steinfeld a zenés film második részének legújabb előzetesét mutatják be az ünnepségen, amin díjat ad át a Ted színésze, Mark Wahlberg és a Papírvárosok két főszereplője, a modell Cara Delevigne és Nat Wolff.

  Film Title: Pitch Perfect

  A 2015-ös MTV Movie Awards április 12-én kerül megrendezésre a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben, és idén immár 24. alkalommal osztják ki az Arany Popcornokat a kategóriák nyerteseinek.

  Forrás: Rolling Stone, Hollywood Reporter

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon