MENÜ
 • Bálnát vetett partra az óceán

  Sajnálatos, de szerencsére ritka esetnek lehettek szemtanúi Anglia nyugati partjainál pihenő turisták. Egy három méteres bálnát sodort partra a víz. Az állatot sajnos nem tudták megmenteni.

  Egy három méter hosszú bálnát sodort partra a víz Cornwall partjainál. Az okok egyelőre tisztázatlanok, az azonban biztos, hogy sérüléseket szerzett, így a kiérkező állatmentők nem tudtak segíteni rajta.

  Hajnali öt óra körül észlelték az állatot, aki ugyan életben volt, de a kiérkező állatorvosok szerint valószínűleg súlyos belső sérülései voltak, továbbá ránézésre súlya is alacsonyabb lehetett az átlagosnál. Egészséges állatot ritkán vet partra a víz, főleg, hogy ma reggel a brit partoknál nem volt olyan mértékű a hullámzás, hogy ilyesmi előfordulhasson.

  A kiérkező mentőknek gyorsan kellett cselekedni, hiszen a szerencsétlen állat a sekély vízben valószínűleg nagyon szenvedett. Mivel az orvosok úgy ítélték meg, hogy nem sok értelme lenne a beteg állatot visszaengedni a nyílt óceánba, emberségesebb módot választottak és végül megszabadították a szenvedéseitől.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon