MENÜ
 • Az X-Faktor mentorai dalban toboroznak

  Egy dal erejéig fiúzenekart alapított Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti. A fiúk célja, hogy az utolsó meghallgatásra felhívják leendő mentoráltjaik figyelmét.

  Május 20-a fontos dátum, ugyanis ezen a napon utoljára mutathatják meg a tehetséges énekesek, duók és zenekarok az X-Faktor casting stábjának, hogy helyük van az X-Faktor 2017-es évadának mezőnyében. Azok az énekesek, duók és zenekarok, akik lemaradtak vagy nem tudtak eljutni az első meghallgatásra, ezen a napon még megtehetik és bizonyíthatják, hogy helyük van az élő showban. Az még egyelőre titok, hogy Tóth Gabi helyét ki tölti be a mentorok között, az viszont már biztos, hogy Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti ismét mentor lesz. A fiúk pedig mindent bevetettek, hogy énekeseket toborozzanak, ezért egy saját dallal és klippel hívják fel a figyelmet az utolsó meghallgatásra.

  A fiúk közös klipje itt érhető el:

  http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/erre-el-kell-menni-itt-az-utolso-lehetoseg-hogy-te-legyel-a-kovetkezo-x-faktor.

  Az utolsó meghallgatás 2017. május 20-án, szombaton 9 órától az RTL Klub székházában lesz (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.). A meghallgatáson előzetes regisztráció nélkül vehetnek részt a jelentkezők.

  Ajánló

  Szavazz Te is az Akváriumra!

  Heti Horoszkóp – Január 15-21.

  Íme a BRIT Awards idei jelöltjei