MENÜ
 • Az év rocksztárja

  "Az elmúlt három évben popcsillagból igazi dögös rocksztárrá vált."

  Az MTV minden évben megnevez egy személyt, akit Az Év Rocksztárja címmel ajándékoz meg. 2012-ben ez a megtiszteltetés a barbadosi énekesnőnek, Rihannának jutott, akinek sikere idén is töretlen maradt szakmai és magánéleti nehézségei ellenére is. A díj odaítélésében nagy szerepet játszott 777 elnevezésű turnéja, amelynek során egyébként 150 újságírót utaztatott egy héten keresztül hét ország hét koncertjére.

  Az MTV szerint figyelemre méltó egyebek mellett Rihanna öntörvényűsége. Soha nem azzal foglalkozott, hogy a körülötte lévő emberek, vagy a bulvármédia mit gondol egyes megnyilvánulásairól, kijelentéseiről. Jól példázza mindezt a volt barátjával, Chris Brownnal felélesztett kapcsolata is. Mint ismeretes, 2009-ben többek között azért szakítottak, mert a férfi nem egyszer fizikálisan bántalmazta.

  Koncertjei és magánéleti csatái mellett hozzájárult a korona elnyeréséhez, hogy nem volt szégyellős akár teljesen meztelenül is magazinok címlapján szerepelni. “Egy olyan világban, ahol a sztárok életének minden mozzanatát felveszik és elemzik, Rihanna nem volt félős kifejezni magát, szerepelni, hangos lenni és élni a saját életét… Lehet hogy nem egy Axl Rose, de nagyon hasonlít rá. Lehet egyeseknek lesújtóak lesznek a következő szavak, de Rihanna az elmúlt három évben popcsillagból igazi dögös rocksztárrá vált. Ebből a pontból kiindulva számára a határ tényleg csak a csillagos ég.” – összegezte választását az MTV.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon