MENÜ
 • Az Alkonyat sztárja lehet Charlie új angyala?

  Két új név a szereplő-jelöltek között

  Napvilágot látott két név a Charlie angyalai újraalkotott változata lehetséges főszereplőinek listájáról. A produkcióhoz közel álló forrás Variety-nek tett nyilatkozata szerint Kristen Stewart és Lupita Nyong’o is felvetődött a női nyomozóügynökség tagjainak megformálása kapcsán.

  Charlie új angyalai előreláthatólag 2019. június 7-én érkeznek az amerikai mozikba. Egy korábbi hír szerint Janelle Monae, a Holdfény sztárja szintén esélyes a főszerepre, azóta azonban nem érkeztek további infók.

  A rebootot a 43 éves színésznő, Elizabeth Banks rendezi, aki a Tökéletes hang második részében debütált direktorként, legutóbb pedig a Power Rangers moziban volt látható a vásznakon.

  A Charlie angyalai-franchise 1976-ban, az ABC sorozatával indult. A három kulcskaraktert Kate Jackson, Farrah Fawcett-Majors és Jaclyn Smith formálták meg, mielőtt Cheryl Ladd, Shelley Hack és Tanya Roberts is csatlakoztak a produkcióhoz. Az első nagy képernyős adaptáció 2000-ben futott be, benne Cameron Diaz-zal, Drew Barrymore-al és Lucy Liuval, míg folytatása 2003-ban érkezett.

  Az Angyalok ezután 2011-ben ismét visszatértek a TV-be Annie Ilonzeh, Minka Kelly és Rachael Taylor jóvoltából, a negatív vélemények miatt azonban mindössze négy epizód után elkaszálták a szériát.

  Forrás: AceShowbiz

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Íme a Balaton Sound Himnusza

  Cinthya Dictator: “Egy korszak lezárult”

  Heti Horoszkóp – Június 18-24.