MENÜ
 • Attilát száz nő várja kint!

  Már nem sokat kell várnia annak a száz nőnek, aki VV Attila kegyeire éhezik. Ugyanis végjátékához érkezett a ValóVilág 5, a villába zárt játékosok pedig hamarosan „kiszabadulnak”.

  Attila jó barátja, Péter megtartotta ígéretét. Minden követ megmozgatott, hogy – Kinga helyett – méltó párt találhasson a ValóVilág összeférhetetlen játékosának.

   „Nincs még meg a teljes névsor, sőt minél többen jelentkeznek, annál inkább úgy érzem, hogy szigorítanom kell a szabályokat – mesélte Péter. – A lányok többsége gyönyörű, de most úgy döntöttem, hogy nem csupán a haknik alkalmával a diszkókban nézek szét, hanem profibb szintre emelem a castingot, és egy-egy szépségversenyen is bevetem magam. A hét végén például a Hebron Rózsája szépségverseny egyik zsűritagja leszek, és  megbeszéltem a szervezőkkel, hogy nyitva tarthatom a szemem Attila számára is. Bár őszintén bevallom, egy-két lányt inkább megtartanék magamnak.”

  Úgy látszik, a keresés sikerrel járt: Péter bevallotta, hogy már talált egy majdnem tökéletes lányt. Mindössze annyi hibádzik, hogy szőke helyett barna hajú a kiszemelt.

   „Természetesen nem csupán a külsőt nézem. Számomra és persze Attila számára is nagyon fontos, hogy az adott lány ne csupán Kinga idomait hordozza magában, hanem néhány személyiségi jegyét is. De igazából az a legfontosabb, hogy Attilának tetsszen, és szerintem Virginia ilyen.”
   Virginia pedig izgatottan várja a találkozást, már a képernyőn keresztül is kiszemelte magának Attilát.
   „A játék kezdete óta figyelem Attilát. Eleinte még furcsa volt a stílusa, de a bokszgála után valami megváltozott. Nagyon megtetszett nekem ez a fiú, de mivel én csupán egy néző vagyok, eszembe sem jutott, hogy ennél esetleg több is lehet. Amikor viszont meghallottam Péter terveit, nagyon megörültem. Nem vagyok szőke, de szerintem nem is ez a lényeges, hanem hogy az első találkozás mit ébreszt fel a másikban. Nagyon bízom abban, hogy erre hamarosan sor kerülhet”.
   Lájk, ha szerinted egy próbát megér a dolog!

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon