MENÜ
  • Anger visszatért a gyökerekhez

    Két napon keresztül forgatott Szegeden Anger Zsolt. A városból származó kiváló színművész ezúttal nem egy játékfilm jeleneteiben szerepelt, hanem a Szegedi Ifjúsági Napok „arcaként", a SZIN látogatókat látta el jótanácsokkal, néhány filmetűdön keresztül. 

    Szeged emblematikus helyszíneit járta be a minap Anger Zsolt színművész, aki ezúttal a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére érkezett a városba. A különböző helyszíneken – így a nagyállomáson, a Dóm téren, a Móra Ferenc Múzeum előtt vagy a Belvárosi hídon – egy-egy rövid videót forgattak, melyekben a színművész a SZIN látogatóihoz szól, bemutatva a várost, a fesztivált, fontosabb információkat közöl, és folyamatosan mindenkit „KisSZINem”-nek szólít, sajátos stílusában.

    A 2-es villamoson utazva elmesélte gyermekkori élményeit, intim részleteket is elárulva ifjúságáról. A nyolc helyszín közül az egyik az Űrhajós utcai lakótelep volt, ahol Anger gyermekeskedett. „Lefeküdtem a padra, felnéztem a tízemeletesekre… ez volt nekem New York… Érted, KisSZINem?” – mesélt a kiváló színművész, gyermekkori emlékeit idézve. A  filmeket pedig, melyeken Anger a környez ettudatos fesztiválozástól, a fesztiválarcok bemutatásán kereszül, a SZIN történelmén át, a szegedi emlékeiig sokmindenről beszél, hamarosan – május 24-től – láthatjuk majd a SZIN közösségi oldalán.

    Horoszkóp

    Nyereményjáték

    Bulvár

    Till Attila kenyérszakértőnek állt

    Bulvár
    máj. 16., kedd

    Íme Eurovízió nyertesének beszéde

    Bulvár
    máj. 15., hétfő

    Televízió

    Megvannak a 2017-es MTV Movie & TV Awards nyertesei

    Televízió
    máj. 8., hétfő

    Selena Gomez nagy kérdést válaszolt meg

    Televízió
    máj. 7., vasárnap

    Ők az Ázsia Expressz szereplői

    Televízió
    ápr. 20., csütörtök

    Ajánló

    Völgyesi Gabi őszinte véleménye a kiesésükről

    Sági Szilárd a kocsmában érzi jól magát?

    Heti Horoszkóp – Május 22-28.