MENÜ
 • Adele új szerepben?

  Más pozícióban is kipróbálhatja magát a szupersztár

  Úgy tűnik, minden esély megvan rá, hogy Adele-el hamarosan a mozivásznakon találkozhatunk. A The Sun értesülései szerint az Oliver! című musical filmadaptációjának producerei a 29 éves Grammy-nyertes énekesnőt szemelték ki Nancy megformálására.

  “Hatalmas lehetőség lenne számára és Adele komolyan elgondolkodott rajta. Ez egy új kihívás lenne számára, de határozottan vevő lenne rá” – árulta el a lap informátora.

  Az új Oliver! musical Charles Dickens Oliver Twist című regénye alapján készül. Az eredeti filmadaptációt Carol Reed rendezte, míg a forgatókönyvet Vernon Harris írta, az alkotással pedig 11 Oscar-jelölésből hatot váltott díjra. Az új projekt direktora a Doctor Who, Sherlock és Being Human sorozatokról ismert Toby Haynes, a producer feladatait pedig Cameron Mackintosh hajtja végre.

  Ez lenne az első produkció, amiben a Hello slágergyárosa szereplőként is részt vesz. Ennek ellenére hangja már korábban is hallható volt a nagyképernyőkön, amikor felénekelhette a James Bond: Skyfall betétdalát, amiért Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjat is kapott.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Kulisszatitkok Luxus Vivien esküvőjéről

  Exkluzív interjút adott az EFOTT-on John Newman

  Elstartolt a Campus Fesztivál