MENÜ
 • A Schweppes rendezvényén mindenki megtalálhatta a kedvenc koktélját

  Június 20-án, kedden debütált Magyarországon a Schweppes legújabb, tonikokból álló termékcsaládja, a Premium Mixer.

  Az új Premium Mixer tonik – amit a Schweppes különleges módon elsősorban exkluzív koktélok készítéséhez alkotott meg – legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül szénsavas, emiatt pedig sokkal finomabbak és buborékosabbak a vele készült koktélok – tudtuk meg a keddi eseményen a márka nemzetközi kutatójától.

  Az eseményen jelen volt több hazai bartender és üzlettulajdonos, de hírességek is kíváncsiak voltak, mitől olyan különleges ez az új ital. A koktélkínálatban bárki megtalálhatta a kedvére valót: a hölgyeknek elsősorban gyümölcsös ízű, hibiszkuszos Premium Mixerrel készült, gin alapú koktélokat ajánlották – nagy kedvence volt például Király Lindának és Osvárt Andreának is.

  A bátrabb férfi vendégek előszeretettel kóstolták meg a rózsaborsos Premium Mixer alapú vodkás koktélt: Hajas László, Bebe és Baronits Gábor is kipróbálta az intenzív és erős mixet, amit kimondottan ínyenceknek ajánlottak. És sokan maradtak a jól bevált eredeti gin-toniknál, ami nagyon jól mutatott a mindig elegáns Árpa Attila – Győrfi Pál – Király Viktor alkotta trió kezében.

  Az este folyamán kiderült az is, hogy kezdetét veszi egy verseny a hazai bárok körében, aminek a célja a legkreatívabb Premium Mixer alapú koktél megalkotása. „Nagy örömünkre szolgál, hogy hazánkba is megérkezett a Schweppes Signature Program, ami kivételes módon egy olyan nemzetközi kezdeményezés, ami nemcsak egy terméket szeretne népszerűsíteni, hanem egy inspiratív szakmai közösséget is kovácsol a programban résztvevő bártulajdonosok és bartenderek közt” – nyilatkozta Buzder-Lantos Nikoletta, a PepsiCo Magyarország marketingvezetője. A nyeremény pedig nem kevesebb, mint világhír, bérelt hely a Schweppes nemzetközi koktélkollekciójában és egy háromnapos szakmai út Ibizán – úgyhogy hamarosan több bár és étterem itallapján is találkozhatunk az új, különleges koktélokkal.

  Horoszkóp

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Exkluzív interjú Szent-Györgyi Albert feleségével

  Nemzetközi sztárdömping a Soundon

  Eurovíziós exkluzív: A győztes köszönőbeszéde