MENÜ
 • A kamerák előtt esett neki Cinthya Dictator Varga Viktornak

  Jön a VIVA Valentin napi Megálló különkiadása

  Pikáns kérdések, szexi feladatok és öt szerelmespár. Valentin nap közeledtével egész héten bevállalós szerelmesek állnak a Megálló középpontjában, köztük Varga Viktor és kedvese, Cinthya is. A műsorvezető segítője Fluor Tomi lesz, a versenyzők pedig meglepő és vicces feladatokkal néznek szembe. Viktoréknak meg kell mutatniuk, hogy fel tudják venni a kesztyűt bárkivel, ha a szerelemről van szó!

  viktor_festekkel

  Kiabálnak egymással, majd két perc múlva kibékülnek – Varga Viktor és Cinthya Dictator impulzívak, kiszámíthatatlanok, és legalább annyira imádják egymást, mint utálják. Öt szerelmes pár, köztük Viktor és Cinthya küzdenek meg a Megálló Valentin nap alkalmából készült adásaiban február 10-től, hogy megnyerjék a két főre szóló repülőjegyet, amivel akár a szerelem fővárosába, Párizsba is elutazhatnak. Viktoréknak ehhez be kell bizonyítaniuk, ügyesebbek, felkészültebbek és mindenkinél jobban rá vannak hangolódva egymásra.

  viktor_cinthya

  A Megálló különleges epizódjaiban válogatott feladatokkal és pikáns kérdésekkel teszteli a VIVA TV a vállalkozó kedvű résztvevőket, legyen szó szexi activityről, erotikus puzzle-ről, vagy éppen arról, hogy a párok hogyan használják a szájukat pár trükkösen csomagolt cukorka kibontásánál. A versenyzőknek olyan témákat kell majd körbejárniuk, mint a nyelves csók, a lovaglópóz, vagy hogy vajon mekkorát robban egy szexbomba. Kiderül, hogy Varga Viktor mind a szexi rajzokkal, mind barátnője felfűtésével hadilábon áll – a kamerák előtt.

  Ajánló

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida