MENÜ
 • A Dal 2014 – Dalszemle 10.

  Január 25-én, szombaton elindult a Dal 2014, melynek versenydalait nálunk már az elődöntők előtt megismerhetitek. Keddtől szombatig naponta két dal, három héten át.

  Szécsi Saci és Szécsi Böbe – Born To Fly

  Az ikerlányok vágya a zenélés iránt vágya még 2010-ben kezdődött, amikor megkapták első zongorájukat, nagyjából akkor el is kezdtek már saját dalokat írni akkordkísérettel. Versenydaluk is egy ilyen próbálkozásból született, Czutor Zoltán és Diaz segített nekik létrehozni a számot, amivel indultak.

  Polyák Lilla – Karcolás

  A győri származású Polyák Lilla tizenhét évesen került Budapestre. A diploma megszerzése után a Theater and der Wienben kapott lehetőséget, hogy a Mozart! című musicalben játszon. Számos mesebetétdal előadója, musical CD-ken is közreműködött. Akkor került a rivaldafénybe igazán, amikor megnyerte az M1 Csináljuk a fesztivált című műsorát 2008-ban. Férjével már két nagy sikerű lemezük is megjelent, majd 2012-ben indult a magyar Eurovíziós selejtezőn is a Valami más című dallal. Most, két évvel később, újra megpróbálkozik, hogy még feljebb juthasson. Vajon van esélye?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Íme a VOLT aftermovie

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Íme a Való Világ 9. Villája