MENÜ
 • 2016-ra jön a Titanic II

  Az előző évre tervezték, de az nem jött össze.

  Egy milliárdos hivatalosan is bejelentette, hogy hozzájárul az 1912-ben elsüllyedt Titanic pontos mása megépítéséhez. Az elkészült hajó első útjára a tervek szerint 2016-ban indulna Southamptonból New Yorkba. A Titanic II tényleg nagyon hasonlítani fog tragikus sorsú elődjére.

  “A lakókörzetek dizájnban és felszereltségben teljesen megfelelnek majd a korabeli állapotoknak. De lesz pár modern eszköz is, mint például légkondícionáló gépek, míg másokról, például az internetről egyelőre folyik a vita. Televízió azonban semmiképp sem lesz” – jelentette ki a bőkezű támogató.

  Akárcsak az 1912 tavaszán jéghegynek csapódó hajón, itt is lesz első, másod és harmadosztály és ugyanúgy tilos lesz az alsóbb osztályokból a felsőbbekre való átjárás. Árakról egyelőre nem esett szó, a csapat most minden energiáját a tervezésnek és kivitelezésnek szenteli. Arról azonban biztosítottak mindenkit, hogy elegendő mentőcsónak lesz majd a 2600 fős utazó közönségnek, valamint a 900 fős személyzetnek is – tanulva az elődök hibáiból.

  Ajánló

  Így lett teljes a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja

  Harminc új nevet jelentette be a Sziget

  Eltemették Andy Vajnát – Gönczi Gábor emlékezett meg róla