MENÜ
 • 2016-ra jön a Titanic II

  Az előző évre tervezték, de az nem jött össze.

  Egy milliárdos hivatalosan is bejelentette, hogy hozzájárul az 1912-ben elsüllyedt Titanic pontos mása megépítéséhez. Az elkészült hajó első útjára a tervek szerint 2016-ban indulna Southamptonból New Yorkba. A Titanic II tényleg nagyon hasonlítani fog tragikus sorsú elődjére.

  “A lakókörzetek dizájnban és felszereltségben teljesen megfelelnek majd a korabeli állapotoknak. De lesz pár modern eszköz is, mint például légkondícionáló gépek, míg másokról, például az internetről egyelőre folyik a vita. Televízió azonban semmiképp sem lesz” – jelentette ki a bőkezű támogató.

  Akárcsak az 1912 tavaszán jéghegynek csapódó hajón, itt is lesz első, másod és harmadosztály és ugyanúgy tilos lesz az alsóbb osztályokból a felsőbbekre való átjárás. Árakról egyelőre nem esett szó, a csapat most minden energiáját a tervezésnek és kivitelezésnek szenteli. Arról azonban biztosítottak mindenkit, hogy elegendő mentőcsónak lesz majd a 2600 fős utazó közönségnek, valamint a 900 fős személyzetnek is – tanulva az elődök hibáiból.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Szabó Győző a bárányra gyúr

  Bulvár
  dec. 7., péntek

  Ők A Dal 2019 indulói

  Bulvár
  dec. 4., kedd

  Ők az MTV EMA nyertesei

  Bulvár
  nov. 6., kedd

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!

  Elkészült a Balaton Sound aftermovie-ja