MENÜ
 • 1979-es jegyet is elfogad a The Who

  Bravúros gondolatot eszelt ki a The Who együttes. 1979-es lemondott koncertjük jegyeit most újra érvényesként fogják kezelni.

  “Ha van jegyed 79-ből, találunk rá módot, hogy láthasd a show-t” – mondta Lawrence Lepore, a providence-i aréna igazgatója. Az együttes harminchárom éve már adott volna koncertet a helyszínen, de akkor le kellett mondaniuk az eseményt. Most viszont újra itt az esély Rhode Island számára, hogy meghallgathassa a legendás együttest. “Valahol valakik megtartották a jegyeiket. A kérdés az, hogy hajlandóak-e megválni tőlük. Ha igen, mi elfogadjuk!”

  Harminchárom éve szomorú ok miatt kellett lemondani a providence-i koncertjét a csapatnak: miután előző koncertjükön Cincinnatiban tizenegy rajongó meghalt az aréna túlzsúfoltsága miatt, providence polgármestere úgy döntött, hogy nem engedélyezi, hogy az együttes fellépjen városában.

  1979-ben az együttes koncertjére szóló legdrágább jegy 14 dollárba került, jelenleg a legjobb helyek 127 dollárt kóstálnak. Az még nem derült ki, hogy az 79-es jegytulajdonosok majd hova ülhetnek muzeális értékű belépőjükkel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon